Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!) en geiten, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie, koekjes, ijs met fruit of een mix hiervan. Een complete boerenlunch, picknick in het natuurgebied of high tea kunt u bij ons reserveren vanaf  2 personen.

Wij zijn geopend april tot en met september op de volgende dagen:

Maandag tot en met vrijdag van 10 – 15 uur

Zaterdag van 10 – 14.30  uur

Let op: 20 augustus 2020 zijn wij gesloten! Verder alle dagen geopend volgens openingstijden.

Op afspraak kunt u het hele jaar door reserveren, houdt u er dan wel rekening mee dat we alleen een buiten terras hebben!

U kunt ook reserveren voor groepen vanaf 5 tot 50 personen. Wij zorgen dan dat op de gewenste tijd de koffie/thee en frisdrank klaar staat met de door u bestelde lekkernijen.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een high tea op ons terras of voor een volledig verzorgde picknick op ons landgoed! Lees hierover meer onder de kopjes ‘high tea’ en ‘picknick’.

Vanaf 2 personen kunt u een complete boerenlunch reserveren. Dit bestaat per persoon o.a. uit 2 luxe belegde broodjes, een gekookt eitje, een stuk fruit, een stuk gebak of ander lekkers en voldoende drinken. Reserveer de lunch via het contactformulier, e-mail of Whats app.

Om te reserveren kunt u contact opnemen via onderstaand formulier of naar ons bellen. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren!

Maatregelen i.v.m. corona crisis

Vanaf D.V. 1 juni is onze theetuin weer open! Wij houden ons aan de regels van het RIVM met maximaal 30 personen in de theetuin. Iedereen houd 1,5 meter afstand tot elkaar, behalve huishoudens die in hetzelfde huis wonen. Tijdens het serveren zetten wij de bestelling op de speciale ‘besteltafel’, u kunt daar zelf uw bestelling ophalen zodat dit contactloos gebeurt. Ondanks de crisis heten wij u van harte welkom! Wij vragen u om uw contactgegevens zoals voorgeschreven door de overheid. Hiervoor vragen wij uw begrip.

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Brownie 8 personen: € 3,00
  • Cake: € 2,50
  •  Appeltaart: € 8,00
  • Appelflappen 5 stuks: € 2,50
  • Boterkoek: € 3,00