Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras aangelegd met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!) en geiten, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie, koekjes, sandwiches, belegde broodjes, poffertjes of een mix van kleine hapjes. Een complete boerenlunch, picknick in het natuurgebied of high tea kunt u bij ons reserveren vanaf 1 of 2 personen.

Wij zijn geopend april tot en met september op de volgende dagen:

Maandag van 10 – 15 uur

Dinsdag van 10 – 15 uur

Woensdag van 13 – 17 uur

Zaterdag van 10 – 13 uur

Op afspraak kunt u het hele jaar door reserveren, houdt u er dan wel rekening mee dat we alleen een buiten terras hebben!

U kunt ook reserveren voor groepen vanaf 5 tot 50 personen. Wij zorgen dan dat op de gewenste tijd de koffie/thee en frisdrank klaar staat met de door u bestelde lekkernijen.

Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een high tea op ons terras of voor een volledig verzorgde picknick op ons landgoed! Lees hierover meer onder de kopjes ‘high tea’ en ‘picknick’.

Vanaf 2 personen kunt u een complete boerenlunch reserveren. Dit bestaat per persoon o.a. uit 2 luxe belegde broodjes, een gekookt eitje, een stuk fruit, een stuk gebak of ander lekkers en voldoende drinken. Reserveer de lunch via het contactformulier, e-mail of Whats app.

Om te reserveren kunt u contact opnemen via onderstaand formulier of naar ons bellen. Wij streven ernaar zo snel mogelijk te reageren!

Bekijk hier onze menukaart: menukaart 2018

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Brownie 8 personen: € 3,00
  • Chocolade koekjes 500 gram: € 3,00
  • Eierkoek 4 stuks voor 4 personen: € 5,00
  • Cake: € 2,50
  • Poffertjes (complete maaltijd) 4 personen: € 3,50
  • Appelflappen 5 stuks: € 2,50
  • Boterkoek: € 3,00