Veel mensen met een beperking hebben in de vrije uren persoonlijk begeleiders die hen persoonlijke begeleiding en ontspanning bieden binnen- of buitenshuis. Soms is het lastig om buitenshuis een ideale locatie te vinden. Voor deze mensen willen wij onze boerderij openstellen. De cliënt en begeleider kunnen dan samen bij ons terecht. Alle voorzieningen zullen beschikbaar worden gesteld. Wanneer het tijdstip valt tijdens de maaltijd kan ook van onze maaltijd gebruik worden gemaakt. Ook mag er gebruik worden gemaakt van de activiteiten die worden aangeboden, zodat uw cliënt ook met ons programma mee kan doen. Voorwaarde is wel dat de eigen begeleider zijn/haar eigen client begeleid en niet bij onze eigen begeleiders achterlaat.

Prijzen zijn vaste prijzen per dagdeel. Per cliënt per dagdeel* bedraagd dit 20 euro exclusief maaltijd en 25 euro inclusief maaltijd. De begeleider mag gratis mee-eten. (Dit is 1 begeleider)

Is het bezoek langer dan 1 dagdeel*, dan wordt een prijs van 2 dagdelen gehanteerd. Dit bedraagd 30 euro exclusief maaltijden, 35 euro met één maaltijd en 40 euro met twee maaltijden. Ook hier geldt dat er 1 begeleider gratis mee-eet.

Wanneer u korter dan 2 uur aanwezig bent, rekenen wij 10 euro per uur.

Heeft u interesse of wilt u hierover meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

* 1 dagdeel is ongeveer 4 uur.