Een fotoshoot maken lastig met iemand met een beperking? Wij vinden van niet! Op onze zorgboerderij richten we een kamer en een gedeelte in de tuin in om prachtige foto’s te kunnen maken van mensen met een beperking. De kamer en tuin zijn rolstoeltoegankelijk dus dat is helemaal geen probleem! Wij vinden het een eer om u/jou te laten stralen op prachtige foto’s van jezelf en eventueel iemand anders. Wij gebruiken een goede camera met sterke lens, zodat we prachtige foto’s kunnen maken. Het gaat ons erom dat u/jij een prachtige dag hebt op de boerderij en daar hele mooie, stralende en unieke foto’s aan overhoud.

Wij nemen ruim de tijd om foto’s te maken in de speciaal ingerichte kamer of tuin, maar dit mag ook op andere mooie plaatsen op ons landgoed. Wij weten dat rust en ruimte heel belangrijk is om de mooiste foto’s te maken en willen daar ook graag voor zorgen.

Hieronder ziet u een tarievenlijst voor de fotoshoot. Daaronder laten wij verschillende arrangementen aan u zien voor een compleet uitje inclusief fotoshoot op onze boerderij!

Voor een blijvende herinnering! Fotoshoots en arrangementen graag minimaal 3 dagen van tevoren reserveren. Beschikbaar vanaf medio maart 2018.

Pakket 1: fotoshoot maximaal 1,5 uur + alle foto’s via WeTransfer: € 40.

Pakket 2: fotoshoot maximaal 2 uur + alle foto’s via WeTransfer en de mooiste 5 foto’s (11×15) thuisgestuurd krijgen: € 60.

Pakket 3: mini fotoshoot van max. 45 minuten + alle foto’s via WeTransfer: € 25.

Arrangement 1: fotoshoot met high tea

Bij dit arrangement reserveert u minimaal 3 dagen van tevoren voor minimaal 2 en maximaal 4 personen. U wordt eerst ontvangen met koffie/thee en wat lekkers terwijl we bespreken hoe en waar je de foto’s wilt maken. Daarna nemen we ruim de tijd (max. 2 uur) voor de fotoshoot en als echt alle foto’s gemaakt zijn kun je weer plaats nemen op het terras. Daar krijg je een heerlijke high tea geserveerd. Na de high tea (maaltijdvervangend) kun je nog rondwandelen op ons landgoed en ga je met herinneringen aan een prachtige dag weer naar huis en heb je de foto’s in je mailbox. Kosten: 55 euro p.p. alles inclusief.

Arrangement 2: fotoshoot met picknick

Bij dit arrangement reserveert u minimaal 3 dagen van tevoren voor minimaal 2 personen. U wordt eerst ontvangen met koffie/thee en wat lekkers en ondertussen bespreken we waar en hoe je de foto’s wilt maken. Daarna nemen we ruim de tijd voor de fotoshoot en als alle foto’s gemaakt zijn, krijgen jullie een goedgevulde picknickmand met kleed mee en kunnen jullie een mooi plaatsje op ons landgoed zoeken om de lunch te gebruiken. De picknick dient als complete maaltijd. Na de picknick mag je nog rondkijken op ons lamdgoed en ga je met herinneringen aan een prachtige dag weer naar huis waar alle foto’s in je mailbox op je staan te wachten! Kosten: 50 euro p.p. alles inclusief.

Extra afdrukken bestellen en thuis op laten sturen: hiervoor vragen wij 0,50 euro per afdruk. Je betaald geen verzendkosten voor het opsturen. Vanaf 10 afdrukken.

Let op: bij reservering via het contactformulier moet u altijd een bevestiging van ons terug krijgen! Geef bij een reservering eventuele allergieen aan ons door, dan proberen we daar rekening mee te houden.