Theetuin

LET OP: OP 5 EN 19 AUGUSTUS EN 2 SEPTEMBER ZIJN WIJ GESLOTEN! ALLEEN DE GROENTEKRAAM IS DAN GEOPEND!

Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!), geiten en pluimvee, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie de luxe, ijs met fruit, ijsjes, belegde broodjes, soep, etc. Op woensdag en zaterdag bakken we friet en snacks, welke we serveren met verse salade en evt. broodjes.  Een complete boerenlunch, picknick in het natuurgebied of high tea kunt u bij ons reserveren vanaf  2 personen.

Vanaf woensdag 28 april is onze theetuin weer open! Wij hanteren dan de volgende openingstijden:

Maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 15.30 uur. De To go blijft ook geopend, u kunt ook langskomen voor een vers bakje cappuccino, latte macchiato, koffie, thee met gebak, of een ijsje.

 

 

Vanaf D.V. 26 juli 2021 hanteren wij de volgende openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur. Tevens is dan ook de bloemen pluktuin geopend.

NIEUW!!!

KOFFIE EN THEE MET GEBAK TO GO!

Koffie en thee to go: € 1,50 – € 2,00

Gebak to go: € 1,50 – € 2,00

 

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Appeltaart heel € 10,00
  • Appeltaart half € 6,00
  • Red velvet taart heel € 15,00
  • Red velvet taart half € 7,50
  • Chocoladetaart heel € 12,00
  • Chocoladetaart half € 6,50
  • Scones met clotted cream en jam, 5 stuks € 4,00
  • Boeren tomatensoep (koud) € 7,50 per liter

Ook is onze overheerlijke boeren picknick weer te bestellen! Deze kunt u nuttigen in ons eigen natuurgebied of meenemen naar huis. Onze boerenlunch, boeren picknick en high tea zijn tot maximaal 24 uur van tevoren te bestellen, vanaf 2 personen. Onze deelnemers staan klaar om u te verwennen met de lekkerste hapjes.