Theetuin/ gebak bestellen/ to go

Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!), geiten en pluimvee, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie, koekjes, ijs met fruit of een mix hiervan. Een complete boerenlunch, picknick in het natuurgebied of high tea kunt u bij ons reserveren vanaf  2 personen.

Op dit moment is de theetuin gesloten. De theetuin gaat weer open zodra het mogelijk is qua maatregelen rondom de corona crisis. Wij hanteren dan de volgende openingstijden:

Maandag tot en met zaterdag van 9.30 uur tot 15.30 uur.

Vanaf D.V. 1 juli 2021 hanteren wij de volgende openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 tot 15.30 uur. Tevens is dan ook de bloemen pluktuin geopend.

NIEUW!!!

KOFFIE EN THEE MET GEBAK TO GO!

Omdat we nog niet open mogen met de theetuin, hebben wij een afhaal service geopend op onze boerderij.

Koffie en thee to go: € 1,50

Gebak to go: € 1,50 – € 2,00

 

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Appeltaart heel € 10,00
  • Appeltaart half € 6,00
  • Red velvet taart heel € 15,00
  • Red velvet taart half € 7,50
  • Chocoladetaart heel € 12,00
  • Chocoladetaart half € 6,50
  • Scones met clotted cream en jam, 5 stuks € 4,00
  • Boeren tomatensoep (koud) € 7,50 per liter

Ook is onze overheerlijke boeren picknick weer te bestellen! Deze kunt u nuttigen in ons eigen natuurgebied of meenemen naar huis. Onze high tea is 2 dagen van tevoren te bestellen, vanaf 2 personen. Onze deelnemers staan klaar om u te verwennen met de lekkerste hapjes.