Theetuin

 

Update:

Onze theetuin is gesloten tot en met 31 maart. Vanaf 1 april 2023 gaat onze theetuin weer open van dinsdag tot en met zaterdag.

Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!), geiten en pluimvee, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

De deelnemers van de zorgboerderij bereiden het eten en bedienen in de theetuin. Elk bezoek is een feestje voor de deelnemers en zij maken uw bestelling met alle liefde en plezier!

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie de luxe, ijs met fruit, ijsjes, belegde broodjes, soep, tosti’s etc. Een complete boerenlunch, picknick in het natuurgebied of high tea kunt u bij ons reserveren vanaf  2 personen.

Boerenlunch

Op reservering kunt u genieten van een heerlijke boerenlunch in onze theetuin. Hierbij zitten voldoende broodjes, drinken en andere lekkernijen inbegrepen voor een volwaardige maaltijd. O.a. belegde broodjes, croissants, versgeperste sinaasappelsap, een gebakje, ei, vers fruit, melk en 1 koffie/thee per persoon. De boerenlunch is te reserveren minimaal 24u van tevoren voor minimaal 2 personen voor € 17,50 per persoon. Vanaf 10 personen € 16,00 per persoon.

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Appeltaart heel € 10,00
  • Appeltaart half € 6,00
  • Red velvet taart heel € 15,00
  • Red velvet taart half € 7,50
  • Chocoladetaart heel € 12,00
  • Chocoladetaart half € 6,50
  • Scones met clotted cream en jam, 5 stuks € 4,00
  • Boeren tomatensoep (koud) € 7,50 per liter

Ook is onze overheerlijke boeren picknick te bestellen! Deze kunt u nuttigen in ons eigen natuurgebied of meenemen naar huis. Onze boerenlunch en high tea zijn tot maximaal 24 uur van tevoren te bestellen, vanaf 2 personen. Onze deelnemers staan klaar om u te verwennen met de lekkerste hapjes.