Theetuin

De theetuin gaat 4 april weer open voor gasten!

We heten u graag welkom op de volgende dagen:

dinsdag van 10 tot 15.30 uur

woensdag van 13.30 – 16.30 uur

donderdag van 10 – 15.30 uur

vrijdag van 10 – 16.30 uur

zaterdag van 10 – 15 uur.

Op onze zorgboerderij heten wij iedereen graag van harte welkom voor een hapje en drankje! Of u nu lopend, met de fiets of met de auto langskomt, het kan allemaal, we hebben parkeerruimte genoeg. Op onze boerderij hebben we een gezellig terras met naast  u de weide met alpaca’s (spugen niet!), geiten en pluimvee, de moestuin en fruittuin. Hier kunt u heerlijk zitten en genieten van een vers bakje koffie of thee met zelfgemaakt gebak of andere lekkernijen.

De deelnemers van de zorgboerderij bereiden het eten en bedienen in de theetuin. Elk bezoek is een feestje voor de deelnemers en zij maken uw bestelling met alle liefde en plezier!

Wij serveren  o.a. zelfgebakken cake, verschillende taarten, brownie de luxe, ijs met fruit, ijsjes, smoothies, etc. Lunch en high tea kunnen wij serveren op reservering.

Boerenlunch

Op reservering kunt u genieten van een heerlijke boerenlunch in onze theetuin. Hierbij zitten voldoende broodjes, drinken en andere lekkernijen inbegrepen voor een volwaardige maaltijd. O.a. belegde broodjes, croissants, versgeperste sinaasappelsap, een gebakje, ei, vers fruit, melk en 1 koffie/thee per persoon. De boerenlunch is te reserveren minimaal 24u van tevoren voor minimaal 2 personen voor € 17,50 per persoon. Vanaf 10 personen € 16,00 per persoon.

U kunt de volgende producten altijd bij ons bestellen, minimaal 24 uur van tevoren:

  • Appeltaart heel € 15,00
  • Appeltaart half € 8,00
  • Chocoladetaart heel € 14,00
  • Chocoladetaart half € 7,50
  • Appelcake € 6,50