Bloemenpluktuin

Vanaf het seizoen 2021 is onze bloemenpluktuin voor het eerst geopend!

Wij zijn hard bezig geweest met het aanleggen van een professionele en gezellige bloemenpluktuin. Hierin staan vele soorten vaste planten, maar ook eenjarige planten die van het vroege begin van het seizoen tot in het najaar prachtig bloeien. We verkopen de bloemen in boeketten in de kraam, op bestelling, maar u mag ze uiteraard ook zelf komen plukken!

Ook bieden wij de mogelijkheid fruit te plukken naast de bloemenpluktuin. Denk daarbij aan bramen, peren en pruimen. Verder wordt het assortiment groentes uitgebreid en kunt u allerlei biologisch gekweekte groentes in de groentekraam kopen!

Maak een wandeling door de bloementuin, en geniet daarnaast van een heerlijke lunch,  kopje koffie of thee met lekkers of ijsje in de theetuin.

De deelnemers van de zorgboerderij helpen ook in de pluktuin en theetuin en zijn u graag van dienst!

De pluktuin is geopend vanaf 2 juli 2021. We hanteren de volgende openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 15.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 15.00 uur.

Vanaf 26 juli tot en met 4 september hanteren we de volgende openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 9.30 – 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 – 15.00 uur.

Let op: 5 en 19 augustus en 2 september zijn wij gesloten!

Voor elke vrijdag kunt u boeketten naar eigen wens bestellen. Deze boeketten kosten €6,50 per stuk en zijn te bestellen door het contactformulier in te vullen, een appje te sturen naar Carina: 06-18228470 of een email te sturen naar info@zorgboerderijdenoordhoek.nl  . Bestellen kan tot vrijdagochtend 10 uur en zijn op te halen tussen 10 uur en 19 uur.