High tea

In onze gezellige theetuin kunt u ook terecht voor een heerlijke high tea.  Het terras heeft uitzicht op de geitenweide, de moestuin en de fruittuin. Hier kunt u heerlijk genieten van de natuur, met verse thee en de lekkerste hapjes die we allemaal zelf bereiden met de deelnemers van de zorgboerderij.

De high tea is inclusief onbeperkt thee en 1 kan koffie per tafel. Verder serveren wij tijdens de high tea verschillende zoete en hartige hapjes afgewisseld met scones, clotted cream en jam en/of vers fruit.

Hartige hapjes zijn bijvoorbeeld sandwiches, worstenbroodje, soepje, groente quiche, wraps en toast met beleg.

Zoete hapjes kunnen bestaan uit soesjes, verschillende soorten taart, chocolade, brownie, poffertjes, muffins, kwarkje, donuts, macarons en merinques.

High tea is alleen verkrijgbaar op reservering minimaal 2 dagen van tevoren en vanaf 2 personen.

Prijs voor een high tea (maaltijdvervangend) is €19,50 per persoon. Bij een reservering vanaf 10 personen is dit €18,50 per persoon. Reserveren kan via onderstaand contactformulier of een telefoontje/ whats-app bericht.

Mini high tea

Sinds kort serveren wij ook een mini high tea in onze gezellige theetuin! U krijgt dan 2 hartige en 2 zoete hapjes en chocolade. Incl 2 potten verse thee naar smaak. € 9,50 per persoon. Graag wel even reserveren!