Logeerhuis

Logeerhuis 

Vanwege de vele vraag vanuit ouders naar geschikte logeeropvang hebben we besloten om op zoek te gaan naar een geschikt pand om logeeropvang te kunnen bieden. Dit hebben we recent gevonden! We verwachten medio september de sleutel te krijgen van het pand, en willen dan vanaf oktober starten met logeeropvang in het logeerhuis. We hebben een pand aangekocht aan de Catalijneweg in Borssele, betreffende nummer 9. Het pand bied ruimte aan maximaal 8 deelnemers per nacht, met allemaal een eigen kamer. Overdag kunnen we gebruik maken van de dagbesteding op de zorgboerderij zelf, behalve in het weekend op zondag.

In principe starten we met logeren met de deelnemers die dagbesteding krijgen op de zorgboerderij. Deze deelnemers kennen we goed, en zij ons. Wilt u meer informatie over het logeerhuis, neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.

Actie Stichting Zeeland zingt

Actie Stichting Zeeland zingt

De stichting Zeeland Zingt heeft afgelopen seizoen verschillende online muziekavonden gehouden waarbij een collecte werd gehouden die o.a. voor onze stichting bestemd was.

Het totaalbedrag wat opgehaald is voor de zorgboerderij is €2215,50! Een enorm bedrag waar we heel blij mee zijn! We gaan hier materiaal voor kopen voor houtbewerking en om het gereedschapsschuurtje verder in te richten. Op die manier kunnen we het aantal activiteiten weer verder uitbreiden en onze deelnemers een nog betere dagbesteding aanbieden.

 

OPEN DAG 2020 gaat niet door! Aangepaste acties!

Door de huidige omstandigheden rondom het coronavirus hebben wij besloten de open dag 2020 van onze zorgboerderij niet door te laten gaan. Dit vinden we jammer, maar de veiligheid van deelnemers, medewerkers en gasten gaat uiteraard voor. We hopen de open dag volgend jaar door te kunnen laten gaan.

We hebben een aantal aangepaste acties waarover deze week meer op onze website wordt geplaatst.

Voor 28 augustus en 4 september kunt u reserveren voor een high tea in onze theetuin. Onze deelnemers bedienen u met alle liefde de lekkerste hapjes en drankjes die we zelf allemaal klaarmaken. De high tea vind plaats van 11.30 – 13.30 uur en van 14.30 – 16.30 uur. Reserveren kan via de contactpagina of een appje naar 06-18228470 (Carina).

Voor 29 augustus en 5 september kunt u reserveren voor een boerenlunch in onze theetuin. Onze deelnemers bedienen u met alle liefde de zelf klaargemaakte lunch. De lunch vind plaats op beide dagen van 11.30 – 13.30 uur.

Prijs high tea: € 15,00 per persoon

Prijs lunch: € 10,00 per persoon

Kinderen onder de 12: € 7,50 per persoon

Hartelijk welkom en vol = vol!

Wij zijn SKJ geregistreerd!

Afgelopen week hebben wij het bericht gehad dat onze registratie in het SKJeugd register is goedgekeurd! Dat betekend dat wij op onze zorgboerderij ook kinderen onder de 18 jaar mogen begeleiden die te maken hebben met complexe problematiek. We zijn erg blij met deze ontwikkeling en hopen dat we hiermee veel kinderen en volwassenen een veilige, goede en leuke dagbesteding kunnen bieden.

Werkzaamheden website

Op dit moment zijn wij druk bezig de website op te bouwen en alle tekst en afbeeldingen te verzamelen. Hierdoor kan het zijn dat de website af en toe een storing vertoond of pagina’s tijdelijk niet zichtbaar zijn. Onze excuses voor dit ongemak. Wij doen er alles aan om de website zo snel mogelijk up-to-date te hebben en te houden!

U kunt ons ook volgen op Facebook zodat u alle nieuwtjes en informatie direct weet.