Team zorgboerderij

Wij zijn Adriaan en Carina Jansen. In september 2017 hebben wij deze mooie boerderij/ landgoed gekocht. We zijn in 2016 getrouwd en hebben samen 2 kindjes.

Het was onze grote droom om samen een zorgboerderij te kunnen starten voor mensen met een beperking. We hebben beiden veel affiniteit met deze doelgroep en vinden het erg leuk om met deze mensen te werken en hen te begeleiden. Wij zijn dan ook heel blij dat deze droom is uitgekomen en genieten iedere dag van het werken met de deelnemers op de boerderij.

Carina heeft de opleiding SAW niveau 4 gevolgd met uitstroom gehandicaptenzorg. Voor, tijdens en na haar opleiding heeft Carina op verschillende zorgboerderijen gewerkt. Hier is ze mee gestopt toen ze zwanger was van hun eerste kindje. Wel is Carina steeds als ZZP-er werkzaam geweest in de zorg, tot ze gestart zijn met de zorgboerderij.

Adriaan heeft Geneeskunde gestudeerd, en daarna besloten om samen met Carina een zorgboerderij te starten. De kennis en ervaring die hij tijdens zijn studie opgedaan heeft, kan hij goed gebruiken bij het werken met onze doelgroep. Iedere dag werkt 1 van hen met de deelnemers op de boerderij, samen met de begeleiders van de boerderij.

Naast Adriaan en Carina bestaat het team uit 6 professionele begeleiders waarvan 2 fulltime en 4 parttime medewerkers. Onze medewerkers hebben allen minimaal diploma SAW/SPW niveau 4 of Social Work. Dit draagt bij aan de professionaliteit van het team en de veiligheid op de boerderij.

Graag heten wij u/jou van harte welkom op de boerderij!