Wij zijn Adriaan en Carina Jansen. In september 2017 hebben wij deze mooie boerderij/ landgoed gekocht. We zijn in 2016 getrouwd en hebben samen 2 kindjes.

Het was onze grote droom om samen een zorgboerderij te kunnen starten voor mensen met een beperking. We hebben beiden veel affiniteit met deze doelgroep en vinden het erg leuk om met deze mensen te werken en hen te begeleiden. Wij zijn dan ook heel blij dat deze droom nu uitkomt en hebben ontzettend veel zin om straks de eerste gasten te verwelkomen op onze boerderij!

Carina heeft de opleiding SAW niveau 4 gevolgd met uitstroom gehandicaptenzorg. Voor, tijdens en na haar opleiding heeft Carina op verschillende zorgboerderijen gewerkt. Hier is ze mee gestopt toen ze zwanger was van hun eerste kindje. Wel is Carina op dit moment nog steeds als ZZP-er werkzaam in de gehandicaptenzorg.

Adriaan heeft Geneeskunde gestudeerd, en daarna besloten om samen met Carina een zorgboerderij te starten. De kennis en ervaring die hij tijdens zijn studie opgedaan heeft, kan hij goed gebruiken bij het werken met onze doelgroep.

Graag heten wij u/jou van harte welkom op de boerderij!