Picknick op het landgoed

Vanaf mei 2018 is het ook mogelijk om een volledig verzorgde picknick te gebruiken op ons eigen landgoed! U besteld al vanaf 1 persoon een gevulde picknickmand voor een complete lunch of brunch. De inhoud van de mand kan per dag verschillen, maar onderstaande producten zitten altijd in de mand. U krijgt de mand mee, inclusief bestek, servies en een picknickkleed. Daarmee kunt u vrij rondlopen op ons landgoed en zoekt u een mooi plekje uit waar u de picknick wilt gebruiken. U bent hier zelf volledig vrij in, zolang het maar op ons terrein is. U kunt het picknickkleed gebruiken om op te zitten, maar ook gebruik maken van 1 van de banken die op het terrein staan. Genieten maar!

De volgende producten zijn altijd in de picknickmand aanwezig:

Jus ‘d orange, melk, water, luxe belegde sandwiches, vers fruit, een zoete lekkernij (muffin, brownie, stukje taart), en een dagelijks wisselende verassing.

De picknick is verkrijgbaar bij reservering (minimaal 1 dag van tevoren) en vanaf 1 persoon. U betaald per mand 5 euro borg die u terug krijgt bij het heel terug brengen van de mand inclusief bestek, servies en picknickkleed. Reserveren kan via onderstaand formulier of een telefoontje. Prijs per volwassene: €19,95 per persoon. Prijs per kind (tot 12 jaar): € 10,95 per persoon.