De openingstijden van de zorgboerderij zijn in principe iedere maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur. Wij kunnen zelf onze clienten ophalen en thuis brengen indien dat nodig is.

Vanaf mei 2018 gaan wij ook namiddag en avond opvang bieden. Dit zal dan zijn op woensdag en vrijdag van 16.00 uur tot 19.30 – 20.00 uur. Er wordt dan gekookt en met zijn allen een warme maaltijd gegeten met aardappels en groenten zoveel mogelijk uit eigen tuin. Bij voldoende belangstelling kan de namiddag opvang uitgebreid worden met andere dagen.

Vanaf voorjaar 2018 gaan wij ook op zaterdag dagbesteding aanbieden van 09.30 uur tot 16.00 uur. Het ochtendprogramma zal dan vrijwel overeenkomen met het programma van maandag tot vrijdag. ’s Middags is er extra tijd voor ontspanning, spelletjes binnen en buiten of voor een leuke bak of knutsel activiteit.

Wij kunnen onze gasten zelf ophalen en thuis brengen indien dat nodig is. Wanneer uw bezoek gefinancierd wordt d.m.v. Zorg in Natura kunt u met de taxi opgehaald en naar huis gebracht worden. U mag het vervoer ook zelf regelen of met de taxi komen.

Heeft u (voor uzelf of iemand anders) belangstelling om bij ons 1 of meer dagdelen dagbesteding te ontvangen? U mag vrijblijvend contact met ons opnemen! Ook mag u altijd langs komen om te kijken hoe wij werken.