Vacatures

Begeleiders

Op dit moment hebben wij geen vacature voor begeleider. U mag een open sollicitatie doen. Wij bewaren dan uw gegevens, maar kunnen uiteraard pas iemand aannemen wanneer daar behoefte aan is.

Stagiaires

Op dit moment hebben we vanaf 1 juni 2020 weer ruimte voor een stagiaire. Wij bieden een uitdagende en leerzame stage aan binnen de gehandicaptenzorg/ jeugdzorg. Lijkt het je leuk om in een klein, gezellig, professioneel team stage te lopen? Stuur dan je sollicitatie op! We zien die graag tegemoet.

Vrijwilligers

Op onze zorgboerderij lopen diverse vrijwilligers rond om verschillende taken op zich te nemen m.b.t. het onderhoud van het terrein, de moestuin of fruittuin, maar vooral natuurlijk om het welzijn van onze deelnemers en gasten te bevorderen! We vinden het erg fijn dat er vrijwilligers zijn die ons willen helpen met al het werk op en om de boerderij. Onze vrijwilligers zorgen er ook voor dat er nog meer tijd is voor leuke dingen en individuele aandacht voor iedereen. Wilt u hieraan ook een steentje bijdragen en heeft u interesse in vrijwilligerswerk op onze mooie, gezellige boerderij? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Vrijwilligers kunnen o.a. ingezet worden bij de volgende taken/werkzaamheden:

  • Vervoer naar en van de zorgboerderij
  • Het aanleggen en onderhouden van de moestuin
  • Het aanleggen en onderhouden van de fruittuin
  • Het organiseren van leuke binnen- en buitenactiviteiten
  • Naai klusjes
  • Helpen met allerlei voorkomende werkzaamheden

Wilt u ons komen helpen? Of heeft u een ander idee? Neem dan gerust contact met ons op!