Logeerhuis

Logeerhuis

Sinds september 2022 bieden we logeeropvang aan op een prachtige locatie in het dorp Borssele. Naast het volgen van dagbesteding kunnen onze deelnemers nu dus ook blijven logeren in ons gezellige en professionele logeerhuis. Zo kunnen we op deze manier de ouders wat rust geven, door hun kinderen een veilige en fijne plek te bieden. Het logeerhuis is geopend voor dezelfde doelgroepen als op de dagbesteding, en worden begeleid door dezelfde begeleiders als op de zorgboerderij. Zo houden we de lijntjes kort en vertrouwd en zien onze deelnemers zo weinig mogelijk verschillende gezichten.

Er logeren maximaal 8 deelnemers tegelijk per nacht (er zijn dan 2 of 3 begeleiders aanwezig), daardoor kunnen we kleinschalige zorg aanbieden en is er veel aandacht voor iedere deelnemer. We bieden activiteiten aan, maar het is afhankelijk van de deelnemer waar hij of zij aan meedoet. Omdat er doordeweeks overdag dagbesteding of school gevolgd wordt, is er in het logeerhuis de ruimte en mogelijkheid om rustig aan te doen en ontspannende activiteiten te doen.

In het weekend kan op zaterdag de dagbesteding gevolgd worden op de boerderij, of zijn we overdag al gezellig in het logeerhuis. Dit hangt af van wat fijn is voor de deelnemer. Op zondag zijn we overdag in het logeerhuis en gaan we ook naar de kerk met degenen die mee kunnen en willen.

Op dit moment is er nog plaats voor nieuwe deelnemers om te komen logeren! Als u logeeropvang zoekt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, een mailtje sturen naar info@zorgboerderijdenoordhoek.nl, of bellen naar Adriaan: 06-18228584.